نوشیدن چای داغ مخاط گوارشی بهویژه مخاط مری را آماده پذیرش مواد سرطانزا میکند و به همین علت در کشورهایی که عادت به مصرف چای داغ دارند، میزان ابتلا به این سرطان بیشتر است.سرطان مری ششمین سرطان منجر به مرگ در میان مبتلایان به انواع سرطانها در جهان و چهارمین سرطان در کشورهای در حال توسعه است. اما متاسفانه در بین کشورهای پرخطر، ایران دارای بالاترین میزان سرطان مری در جهان است.تاکنون ارتباطی بین مقدار چای مصرفی و خطر سرطان مری دیده نشده است. جواب سوالات باشگاه گارگزاری آگاه
زیبا ترین مکان های دیدنی اروپا که هنوز ناشناخته مانده اند
چطور میشه در سرمای کشنده زنده ماند؟
سرطان ,مری ,چای ,داغ ,نوشیدن ,میزان ,سرطان مری ,چای داغ ,در جهان ,نوشیدن چای ,است اما
درباره این سایت